Ixion saga : DT

2014.07.25. 13:34

9241_1406276775.jpg_230x360

 Kon egy átlagos srác, aki mindennapjait a gép előtt tölti és MMORPG-kel játszik egészen addig, amíg egy nap egy különös lány a játékban a segítségét kéri . A fiú  természetesen megígéri neki, hogy segít (elvégre eljöhet a várva várt barátnő) és abban a pillanatban eltűnik a föld alóla és már úton is van egy másik világba . A világ leginkább egy Fantasy RPG-re emlékeztetné az embert. Érkezése az égből történik és pont megment egy hercegnőt és kis csapatát, mert kiüti egy székkel a támadó erők parancsnokát, Variationt. Ezután Kon csatlakozik hozzájuk és megkezdi útját a fővárosba, ahol talán választ talál arra, hogy miként is juthat haza...

CSAK AJÁNLOM már az első részben garantált a gyomorfájdalom a sok nevetéstől és poéntól. Az OP nagyon jó és az ED is csak nevettet minket. Jo szórakozást :)

Mandy-sama 

A bejegyzés trackback címe:

https://animeandanime.blog.hu/api/trackback/id/tr266543199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása